Am dus noile spectacole de dans pe litoral

Am fost foarte entuziasmați când am primit o ofertă de a performa noile spectacole de dans pe litoral, la un hotel de lux. Într-o zi de joi, am pornit spre litoral două perechi de dansatori și Nandin, prietena noastră din Mongolia pe care am integrat-o în conceptul nostru. Dacă nu stiați deja Mongolia este țara cu cea mai renumită școală de contorsionism din lume (pe vasele de croazieră, la Cirque du Soleil sau în cele mai mari parcuri de distracție cu siguranță veți găsi contorsioniști și acrobați din Mongolia).

spectacole de dans pe litoral

Împreună am legat un show de 12 minute. Am început cu spectacolul Louis Prima ca să destindem un pic atmosfera. Nu ai cum să dai greș cu un asemenea playlist: buna dispoziție este pur și simplu molipsitoare. A urmat Nandin care a uluit publicul cu numărul ei de hand stand, un stil mai puțin întâlnit la evenimentele din Romania. Ea reușește să surprindă întotdeauna prin elementele dificile de contorsionism și de forță și nu în ultimul rând prin aerul său exotic. Este destul de greu să îi urmezi pe scenă, însă am încheiat cu maxima energie în noul nostru show de salsa “Ran kan kan”. Viteza pașilor și acrobațiile specifice stilului întotdeauna captează atenția spectatorilor.

Emoțiile au fost și ele acolo, însă ne-au susținut, dându-ne un elan și mai mare. Ca la orice primă reprezentație nu îți dai seama când timpul trece, adrenalina nu te lasă să conștientizezi oboseala și întotdeauna vei da 110% pentru că ai impresia că nu e suficient.

Nu trebuie să vă mai povestim că seara ne-am sărbatorit succesul împreună în Vamă dar și ziua colegului nostru Liviu. Săracul a trebuit să muncească de ziua lui, și mai mult de atat, să treacă prin emoții, însă recompensa a fost pe masură.

Și cum nu există ieșire, plimbare sau eveniment la care să nu ne tragem în poză, vă lăsăm cu câteva imagini din ședința noastră foto improvizată la locație.

P.S.: Așteptăm aprecierile voastre și comentariile despre noile spectacole Scena.

spectacole de dans pe litoral

Liviu și Laura – înapoi în timp

 

spectacole de dans pe litoral

Forță, echilibru, eleganță – Nandin

 

spectacole de dans pe litoral

Un pic de nebunie nu strică – Dan și Bianca – boogie

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *