Showuri de dans la Balul Stomatologilor

După revelionul incendiar al colegilor noștri plecați în Maldive, noul an a întregit trupa Scena Showdance în luna februarie pe parchetul faimosului hotel J.W.Mariott din București, unde a avut loc, ca în fiecare an, Balul Stomatologilor. Pentru anul acesta, fiind deja a doua apariție a trupei la acest bal, am avut grijă să schimbăm coregrafiile și costumele, să pregătim un noi showuri de dans care să întreacă așteptările tuturor.

Având în vedere faptul că trupa noastră s-a mărit, am avut nevoie de pregătiri speciale pentru acest bal. Câțiva dintre noi au muncit asiduu pentru a învăța coregrafiile noi, iar restul s-au concentrat îndelung pe repetarea prizelor complicate și pe perfecționarea sincronizărilor.

În ziua show-lui, după lungi săptămâni de repetiții, coregrafiile erau pregătite, costumele la fel, iar noi eram gata pentru a impresiona. Am deschis atmosfera cu valsul vienez, o coregrafie concepută în mod special pentru acest bal, urmată de un moment de Quickstep, dans standard vioi și jucăus care a înviorat ringul de dans. În total Scena a prezentat 10 dansuri, dintre care 5 cu întreaga formație și alte 5 solo-uri. Printre ele s-au numarat: Charleston, Flamenco, Călușarii și cel mai nou dans, Fireball.

Dintre toate coregrafiile prezentate, momentul Fireball a fost surpriza serii, noul dans salsa conceput pe celebra melodie a lui Pitbull a ridicat sala în picioare. Prizele neașteptate și energia dansatorilor au facut ca acest dans să devină momentul de succes al balului.

Dupa fiecare moment participanții la eveniment au fost invitați la dans împreuna cu noi, lăsând scaunele goale și alăturându-se nouă în pași de dans.

Astfel, în formație completă, 5 perechi, 10 dansatori și schimbând 10 costume, trupa Scena Showdance s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Anul viitor mai mult ca sigur vom reveni cu alte show-uri noi pe același ring, dar până atunci ne pregătim pentru o vară plină de dans.

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *