Mariage Fest – Targ de nunti | 21-23 martie 2014

Dansatori Evenimente la un targ de nunti

In perioada 21-23 martie am participat la Mariage Fest – editia de primavara, un targ de nunti anual, care s-a desfasurat in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Desi am mai participat la acest festival acum cativa ani, de data aceasta am venit pentru prima oara cu un concept nou pentru spectacolele de la nunta.

SCENÁ Showdance a adus dansul sportiv în fata unui public variat, care nu cunoaste regulile si detaliile tehnice ale acestui sport, dar iubeste frumosul si bunul gust. Spectacolele SCENÁ imbina elemente de dans sportiv cu elemente acrobatice si coregrafii sincron.

 

Spectacol de dans la Mariage Fest - targ de nunti 2014

 

 

 

Fiecare spectacol SCENÁ are o costumatie diferita si este urmat de un moment de animatie.

Deoarece publicul spectator era in mare parte format din miri care umblasera ore intregi in labirintul cu standuri, nu am reusit sa ii invitam la dans. De aceea am profitat de ocazie si împreuna cu trupa Lucky 13 am prezentat un moment de animatie unic.

Animatie cu trupa Lucky 13 la Mariage Fest - targ de nunti 2014Mirii si ceilalti invitati Mariage Fest ne-au putut vedea evoluand cu spectacolele de Rock’n’Roll si Tango. Publicul nostru a reactionat asa cum am sperat. Calendarul nostru s-a imbogatit cu cateva evenimente pe care va invitam sa le urmariti vara aceasta pe pagina noastra de Facebook.

Dorim sa le multumim pe aceasta cale organizatorilor (in special doamnei Andreea Turtoi) pentru sprijinul acordat si profesionalismul de care au dat dovada. De asemenea ii multumim prezentatorului Andrei Duban pentru sinceritatea si energia cu care ne-a insotit atat in culise cat si pe scena.

Vom reveni cu drag la acest targ de nunti si in editiile viitoare. Pana atunci, va asteptam in continuare pe pagina noastra de Facebook sa ne urmariti activitatea.

 

Trupa SCENA Showdance la Mariage Fest - targ de nunti 2014

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *